Jdi na obsah Jdi na menu

Reference

 

Hana Moualla vždy spolehlivě zpracovala zadané téma (včetně fotografií). Články zvyšovaly návštěvnost portálu a tak mohu spolupráci s ní pouze doporučit.

Jana Hyblerová, Prima-receptar.cz

 

S Hanou Mouallou spolupracuji již několik let. Působí jako redaktorka literárního magazínu VašeLiteratura.cz, kam přispívá svými recenzemi a rozhovory se spisovateli. Její články jsou velice čtivé; autorka si vytvořila osobitý styl, v němž se snoubí klasické recenzentské postupy spolu s úvahami nejen o dané knize. Vyzdvihnout musím rovněž její cenné podněty a nápady, které oceňuji nejen já, ale především naši čtenáři. Spolupráci s ní vřele doporučuji. U Hany Moually se totiž vždy dočkáte kvalitně a vskutku profesionálně odvedené práce.

Mgr. Marta Štefková, VašeLiteratura.cz

 

Haničku jsem poznala jako člověka, který ať dělá cokoli, dělá to na vysoké profesionální úrovni.  Po jejím příjezdu do Istanbulu se stala jednou z nejaktivnějších duší krajanské komunity. Především jsme chtěli nabídnout něco našim dětem.  A tak se Hanka s ještě s jednou další krajankou proměnily jednou za čtrnáct dní v paní učitelky v Českém dětském centru.  Nepřekvapila mne jen její kreativita a „slovesná zdatnost“, ale i její vynikající výtvarný talent. Dokonce absolvovala i kurs pro učitele češtiny. Je to jen malý příklad její zodpovědnosti a přímo renesančního rozsahu jejích aktivit. Ne vždycky se setkáváme s lidmi, které můžeme označit za velkorysé. Hanka Mualla mezi ně rozhodně patří.

Irena Krasnická, bývalá generální konzulka České Republiky v Istanbulu, za projekt České dětské centrum

 

S Hanou Mouallou jsme získaly profesionální redaktorku, čímž nemyslím jen profesí, ale zejména jejím přístupem k webu, k nám, ke komunitě. Spolupracovaly jsme virtuálně, vzdáleně a web šlapal bezvadně a lidí v komunitě přibývalo. Líbí se mi, že Hana přistoupila ke komunitě lidí s bezlepkovou dietou společensky a web se stal nejen zdrojem informací k dané diagnóze a léčbě, ale byl také plný zajímavostí a zábavy.

Kateřina Havlová, Celiakieaja.cz

 

Hana Moualla pro náš portál píše již přes rok. Ke spolupráci jsme si ji vybrali pro její otevřené názory a široké spektrum oblastí, o které se zajímá. Za tuto dobu prokázala vysokou míru zodpovědnosti a především samostatnosti, což jsou věci, kterých si obzvláště cením. Nečeká, až jí někdo bude vést tzv. za ruku, ale sama přichází s novými nápady a podněty. Má velmi dobrý cit pro výběr zajímavých témat. Její rozhovory jsou vedeny profesionálně s ohledem na zpovídaného, a přesto jim nechybí Hančin vlastní pohled na dané téma. Jsem ráda, že patří do našeho týmu.

Monika Kučerová, portál Rodina21.cz

 

To, co Hana píše, má hlavu a patu, dobře formuluje, nepomáhá si zbytečnými frázemi. Dobře se mi čte a zajímá mne to, baví mne to. Chci se dozvědět víc, což je asi to nejdůležitější. Její recenze knih jsou také dobře napsané. Dokáže vystihnout podstatu knihy a popsat barvitě a zároveň jednoduše její obsah tak, že má člověk chuť si recenzovanou knihu přečíst. Citáty, které vybere, ukáží styl, jakým autor píše, což dělá recenzi zajímavou a oživí ji.

Romana Přidalová, nakladatelství Motto

 

Další doporučení zde